glad eller ej.

ja vet inte vem ja e. ja vet inte vad ja vill. ja vet inte hur ja mår. ja vet inte om ja vill leva eller dö. Ja vet ingenting. ja vet bara att ja finns här. Livet är komplicerat, för kompicerat för mig. Ja vet inte hur det är. Alla säger att de kommer ordna sig.. Ja de kommer ordna sig på nått sätt.. men de blev fel..
Bara en liten sak kan ändra mycke. Ett ord kan förändra hela framtiden. En mening kan förändra hela livet. Antingen glad eller ledsen. Men ja vet inte hur ja mår. Ja känner mig tom. Inget kommer ut eller in.
Inte för att ja menar att ja e ledsen. Jag är INTE ledsen men ja e inte glad heller. De finns nått mellanting verkar de som. 
Jaja ja e väl glad över att de e som de e. De kunde alltid varit värre. värre allt värre.
De blir inte mycke skrivet men så e de.

Minnen

heey.. ytterligare en dag har gått.. Trodde de skulle bli en bra dag.. men ja vet inte om ja kan kalla de bra elle ej..
Såg lilla "strömingen"..Fan va han påmindes av allt... vi va alltid där. allt hände där. Jag och Jesper... kan de inte va så nu oxå?  de e så jävla åååååååååh! 
kom ihåg allt, varje minut
*När strömingen å alle å pontan sprang upp förbacken och vi skrämde dem så strömingen tappade sin mobil. guud va rädd han blev.
* När ja satt där och skratta åt allt de berättade
* När vi myste..
* När de drack och skrattade
* När de studerade grisarna xD
* När vi satt där mitt i vägen och snackade
* När Alle brände sig på brännässlorna
* När Alle satt i Jespers knä
* När  Jag och jesper satt utanför trappan och myste
* När vi låg där uppe och alle kom
* När alle var ledsen och han gick till mig
* När Fåret var full och trillade och nästan slog ihjäl sig
* När ... jaaa allt.. alla minnen..Allt kommer tillbaka bara genom att se på han som vi var hos. Det finns fler minnen men orkar inte rabbla upp allt. Vi träffades nog typ 4 ggr eller nått och jag kan skriva en A4 sida me bara minnen.
vi vågade ju aldrig snacka i skolan. Jag vågade aldrig. Så feeg man är! Ja är så ledsen över att ja inte vågar för iså fall hade allt vart som ja ville. förutom att han babblar skit.. -.-
Allt gick snett.. kanske är inte skapad med oss tsm. Vem vet? Han har gått vidare.. men inte jag. Jag är kvar glömd som alla minnen. De ligger i en soptunna och plockas aldrig upp förrän de slängs i en stor säck till sophämtaren. Han sa inte ens grattis till mej.. utan att ja tvingade honom... ja får utbrott!!!
Men kommer alltid att komma ihåg midsommar.. :'( det var mitt livs bästa dag.
Alla undrade idag i skolan varför ja var så borta.. men de va bara för de.. ALLT! allt var bara fel. Ingen gamla 9F ingen som ville titta på min fina teckning vi ritade ingen som trillade in i bordet ingen som sjöng julsånger slutet av vårterminen ingen som sa söötnos ingen som jaa.. ALLT är borta.. världen fortsätter men ja vill tillbaka. Tillbaka till förra året. Förra året var så grymt kul. Nu känns det som ja har förlorat allt. Allt ja velat ha.. Nu skiter sig allt bara! vadjag än gör blir allt fel. Livet fortsätter utan mig. Jag kan itne göra nånting längre..Alla snackar om twilight, den filmen jag såg med jesper. Jag kan inte höra de ordet utan att börja lipa. Jag vill inte gråta. för det kunde vart värre. Alla som inte har nått vatten eller mat. Det är hemskt. Jag har det bra, olycklig mot andra.
ajja skit samma..livet gååår....

gassh ja e arg!

Vill bara döda dej ibland! du är allt för jobbig! du e de stora problemet i mitt liv! du har förstört allt för mig! allt ja önskat mej allt är borta. Tack vare Svensson(en kille) har ja fått tillbaka allt mitt mod o försöka gå vidare. Annars hade ja aldrig vågat gå vidare för att börja bli hatad igen.de känns som alla hatar mej, tack vare dej! Jag hoppas du skärper dej! Om det inte räcker att du blev tillsagd flyttar jag seriöst. Varje dag är jag glad över att ja har mina vänner, varje dag känner jag mig hatad, varje dag blir jag arg på dej, för att du förstörde allting. Det är inte bara ditt fel att de blev som de blev, det var mitt fel oxå. Mitt fel att ja trodde på dej. Jag vill sprida vidare ett hemskt ryckte om dej som du gjorde på min kompis, min bästa vän. Men att sjunka lite lågt som till de tänker jag inte göra. Jag lovade till och med att ja inte skulle göra de, Ist gör du de. Väldigt moget av dej! och nu tror du att du kan säga till din pojkvän att slå ner mej. De bryr jag mig inte om. JAG BRYR MEJ INTE! du får gör de... men de e omoget.Du vågade inte ens titta på oss du vågade ingenting så hållkäften! ja säger inte att ja är modigare och vågar. Men det är moget att du orkar fortsätta mobba mej och mina vänner. Du är en och vi är fem. Vi bryr oss inte men nu har de gått förlångt nu får du skärpa dej! så sluta!

Min födelsedag

heej.. idag e de min födelsedag.. vet inte om de e possitivt eller negativt. Har drömt om denna dagen i månader... nu e den här..den blev inte som ja trodde.
Kom till skolan alla grattade mej.. nästan hela skolan utan två bitchar men orka dom(imorgon ska de upp mot väggen)
Första smset va från en som ja aldrig trodde skulle smsa mej. E smsade mejj först
hade en ovanligt bra födelsedag ;D Vart man än gick va de nån som sa grattis, väldigt snällt (a)
På temaskiten va de skit tråk ;0 vi skulle gå runt i stationer å typ göra grupparbeten. Skit kul -.-
Ajja sen tittade vi på Zozo.. världens boring film. Ingen film ja tipsar ;0
Usch va trååk. men kyckling ungen va sööt :$
yeah å sen på bussen.. tänkte ja på hur denna dagen skulle vart för några månader sen.
den skulle vart helt perfekt, Jesper hade vart här. Han lovade mejj att träffas på min födelsedag så jakunde få en grattis puss men nej nej inte alls..  nu e vi på skilda vägar.. har inte fått sms från han ÄN.
Men ja känner inte heller för att cykla dit för att bara se honom ett ögonblick eller nått heller. han gillar inte mej så liksom.. 
NÅGON stylade i fönsterutan.. undra vem de kan va (; gaash va man får glo ;0 
Du e så söööt.. men som sagt..du gillar inte mej.. så ja kan lika väl sluta..
du kanske börjar gilla mejj tillslut men då e de försent. du e ju trottsallt  min brors kompis.
Ajja.. ämne bytare: min födelsedag ;D
Mat: Kladdkaka på vääg  ;D ^^
yeaaah ;D men har slutat me godis oxå. men kladdkaka å kakor å sånt räknas inte ;D de e liksom godis, choklad å sånt. nej. Åt en bit idag. å spydde upp de när ja kom hem. Vill inte ha de i min kropp ;0

Puss puss iaf (:


SKa fan ...

SKa fan "döda" människan.
Han struntar helt åhållet om mej!
Utnyttja fler människor fortsätt, fortsätt ljug, fortsätt dricka å hångla me folk som du inte ens vet om.
Fortsätt me allt du gör! Du har inte många vänner kvar vet du de?
A,P,jag,L, m.m VI gillar inte dej, lögnare, svikare, ja va man nu ska kalla.
J. Ja hoppas du får ett "bra" liv. Ja tänker fan inte bry mejj längre! ja ÄLSKAR dej! ja grät hela dagen i skolan p.g.a dejj men du bryr dej inte nej. inte ett skit. Kom så ska ja dränka dejj i mina tårar! hela mitt So projekt e förstört för att ja grät så fukking mycke! De e bara jag själv som kan fixxa de. Men ja trodde på allt.
"ja  har inte mykke pengar på mobilen,snakkar ikväll...."
" Jag är en idiot, ja hånglade me A. förlåt E"
" Ja kan sluta om du vill?"
"Jag gör allt för dej min prinsessa"
"Kom hit så ska vi festa"
" kom hit så ska du få en belöning"
" Jag har läxxor att göra idag ja kan inte."
" Det var kul ärligt"
Jaa allt detta har ja trott på! ALL FuKKING SKIT!
Ja har tatt allt som att du vill men kan inte. Men du vill inte erkänn!
GÅ Å LÄGG DEJJ MÄNNISKA!
Sluta hålla på! ingen kommer gilla dejj tillslut. vi är många nog som inte gillar dej. Vi VAR dina VÄNNER. Nu är vi dina ovänner
Ja älskar dej.. kan sägade fler och fler gånger.Du sårade mejj djupt nu. Fick reda på i morse att du hade pengar på din FUKKING mobil! Skriv de till mej då. nää ist så skriver du till L å frågar massa frågor å skit. Ja säger inte att ni inte får de. Men ja e djupt besviken på va du håller på me! Du kan för helvete säga nått till mej!
Senaste smset när ja frågade om du gillade mej:
"gillar du mejj? kärlekssett?"
" jag gjorde. men har inte träffat dej på skitlänge ;S gillar du mej?"
"Om ja gör?! ja älskar dej! vafan slutade vi skriva för?"
Ja har inga pengar bla bla bla.. de va nästan likadant som min ursäkt: " ja orkar inte skriva längre vi skriver sen är de okejj?" Jag sa de snällt iaf. ist för din" ja har inga pengar blablabla" skit snakk människa! sluta förhelvete!'
Blir så trött av ditt skitsnakk. Ja har varit uppe natt och dag föratt kunna veta va ja ska säga tilldej. Men får inget tillbaka. INTE ETT ENDA! Inte ens ett hejdå? eller ja vill inte ha dej? Ja tar emot vad som?! lika mykke som att ja tog emot att H skrev att han tog mitt sms som en komplimang när ja försökte gå vidare och sa att ja gillade honom lite! ja tog emot de. Ja smsar fortfarande me honom?tar ja de som nått dåligt? nej? ska ja göra de? nej?¨
Så ja e jävligt glad att ja har mina vänner! mina vänner som stöttar mejj, att ja har H som bryr sig. Han märkte till och med att ja va ledsen. och han går inte ens i min korridor. Han hade fått sms från nån annan..vet inte vem. men nån som sa de.  MEn för att ja gillar H menar ju inte att ja behöver va tsm me honom?! Ja försökte gåvidare tills L sa de till mejidag. Då gick ja trappan ner till helvetet igen! som farsan sa idag! " han förtjänar inte att gråtas över! han behöver inte en roos som dejj E. De han behöver är en djävul. Inte en som dej. Så sluta gråt snälla? Han förtjänar inte de" Ja tänker inte gråta, ja tänker deppa. elle tänker å tänker. ja kommer göra de. TAKK VARE DEJ J GÅ Å DÖÖ! VILL INTE SE DEJJ MER! BRYR MEJ INTE OM DUE INNE PÅ MSN! DE ENDA DU BRYR DEJ OM E "MINVÄN" SOM VA LEDSEN ÖVER ATT JA O HON BRÅKA FFS! " de va så synd om "min vän" , hon har inga vänner." MEN FFS TAKK! ALL TID SOM DU OCH HJA GAFT?

7 september -09


(Egenfotograferad bild)
Dagen var väl bra (: Grattade S idag (:
fast hon började typ lipa.. för hon såg "min vän" o Daniel tsm..
stolt gjorde 8 kontroller av typ 18 :$ fast de ösregnade o ja hade "huvvevärk"
så lykkad till100 %.
Sprang me killarna på orgenteringen (stavning) fett skoj xD
de puttade ner mejj i diket ;0 värsta osnäll xD
Nu måste ja studa till Biologiprovet -.- E i morgon o ja har typ inte övat så mykke ;S men ja klarar mejj  (:

kärleken som är saknad nu...

det var en kall vinterkväll när mitt hjärta tändes..Jag gick i 7:an..Jag och min vän satt och snackade killar(som tjejer brukar göra/girltalk), som sedan blev normalt att göra på
spanska lektionerna. Jag berättade om en sööt kille för min vän. och vi bad våran lärare att hämta en skolkatalog till våra "spanska dialoger". Jag satt och stirrade länge, länge
nog för att min kompis skulle bli nyfiken. Där stod han längst upp. min kompis skickade ett sms till 118 100 (superbillig nr upplysning via telefon och sms xD)
Vi fick två nr. Jag smsade båda med väntan på ett svar.. Men fick inget.. Någon dag senare blev jag desperat ^^ och ringde till ett av numrerna. Det var ingen som svara.. bara
ett mobilsvar.. Där,Där var hans underbara röst. Så sööt som socker. Jag ringde andra nr för att se om de va  någon där?
Helt plötslig var det en människa i andra luren
"Hej de e ****!"
Jag la på luren för ja blev så paff.
Jag smsade nr och sa att ja var en hemlig beundrare..
tillslut någon dag senare fick han reda på vem jag var.. Min klasskamrat sa de till honom.. de va vänner eller något.
Jag sååg honom gå där fram och tillbaka i min egen korridor. Helt underbar. Ja kunde inte konsentrera mejj på lektionerna utan sa hela tiden att ja behövde "gå på toa", bara för att tjuvtitta på honom.
min kompis blev tillsammans med hans kompis. De var ett perfekt par och jag var avis. JA träffade denna killen och det var pinsamt. Jag rodnade och allt ochdetvar pinsam tystnad ofta.
i början av detta året - 09 Bjöd han mejj på en fest. Jag gick dit och jag hade jätte kul. Han pussade mej på kinden två ggr. :$. Underbar kväll.Dagen efter kom han hem till mig och vi tittade på film och var ute
och snakkade.
På midsommar iår bjöd han mig igen. Mykke folk kom och vi myste på övervåningen tills min mor förstörde allt. Jag blev så förbannad!hon sa att de inte fikk drikka och massa..
Vi smsade oftare och oftare. MEn vi var inte tsm.Han frågade mejj om ja skulle komma till Halmstad där han var. det ville jag jätte gärna. vi hade inte träffats på jätte länge...
Någon vecka efter blev jag så suur! riktigt pisst. En i min parallellklass skulle träffa honom. Jag skyllde allt på killen jag gillade.. Han slutade smsa med mej efter ett tag. Jag grät natt och dag hade inte sovit på flera dagar.
Jag bad om ursäkt. och han sa förlåt själv. När jag var iväg på Gotland på mitt sommarlov fick ja reda på att min kompis hade blivit dumpad av sin pojkvän(han som var kompis med den ja gillade).
Jag blev väldigt pisst av det med.. för det var inte sant.. Det var min VÄN, MIN BÄSTA VÄN som hade tvingat han att dumpa henne.. För att hon i min parallellklass hade sagt att de e lågt att dumpa nån på sms. så då hade hon tvingat
hennes pojkvän att dumpa henne.. Jag blev såklart förbannad på min "vän". Hon sa att allt rasar bara för att hon förlorade han och mig. MEn ja brydde mig inte.
Det var ju hennes fel. Jag hörde inget från Killen jag gillade..
¨
Nu?! om ni undrar.. eller ni.. jaa.. elle vilka som läser i don't care:
Nu har ja förlorat: en vän som dog, min bästa vän(en lögnare) och en kille jag älskade. skulle kunna dö för denna människan.
"min bästa vän" berättar lögner om mig och mina vänner.  för 3 veckorsen länge jag vet.. smsade jag killen jag gillade och frågade om han gillar mig nu.fick svaret:
jag gjorde jätte mycke innan, nu har jag ju inte träffat dig på skit länge för jag går i borås på gymnasiet. Gillar du mig?"
Jag skrev tillbaka och berättade hur ja mår:
" Jag har mått dålig sedan vi slutade smsa. JAG var taskig och jag ber hemskt om ursäkt. SKa ja säga hur ja mår? JAG mår skit utan dig. Du gjorde mig lycklig, Till den jag var då.
Nu utan dig.. ja du kan bara föreställa dig hur ja mår. JAG har inte varit mig själv. JAg har försökt gå vidare.. men fel personer gillar mig och de ja gillar kan ja inte gilla för du kommer upp i mitt huvud.
Ska ja säga mina känslor? JAG ÄLSKAR DEJJ!  vad du än säger så ÄLSKAR JAG dig,Jag vill träffa dejj! du är den enda för mig."
Svar fick ja såklart men negativt: " kors i taket. de visste jag inte. MEn ja har inga pengar på mobilen.. så du får logga in på msn i kväll...."
Inga smilesar elle nått bara .... man bah takk. .saknat en människa i år känns det som. men nej.
Snakkade vi den kvällen? NEJ? Han är inne på msn nu men ja vill inte skriva.. Det ger bara mer problem..Tycker han ska göra nått oxå. dEt är inte bara ja som kämpar.. de känns så iaf. ode e förmodligen så oxå.

Jaaah.. detta var om min kärlek!.. får man ingenting tillbaka kan man inte kämpa bara sakna..


fredag

blogg nu då... orkar fan inte designa skiten... tar bara tiidd... ska berätta mina känslor här iaf.

RSS 2.0